Het samenstellen van je nieuwe startpagina website

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Met een startpagina script krijgt u de bovendien mogelijkheid om zelf een startpagina website te bouwen. Zou u graag willen weten wat met zo een script mogelijk is, dan verwijs ik u naar het artikel Aanmelden startpagina. Middels dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar te kopen is.

Voor het verdienen van geld is een uitermate prima script. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. In het geval dat u de bedragen in het beheerpaneel heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Dit en meer is met behulp van het beheerpaneel te regelen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. U kunt bannerruimte verhuren, maar daarnaast een Adsense blok is snel toegevoegd. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Nuttig zijn startpagina’s verder op het moment dat u linkbuilding activiteiten verricht. Meestal heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo simpel te plaatsen. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

We brachten u er eerder vast van op de hoogte. Naast links kunt u verder allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het plaatsen van een nieuwsblok een mogelijkheid. Tevens zal het aanmaken van een poll geen probleem zijn. Zoiets kunt u met het script eenvoudig toevoegen op 1 of meer dochterpagina’s. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat middels het beheerpaneel heel eenvoudig gedaan.
Free Web Hosting