Hoe maak je een startpagina

Het bekijken van de mogelijkheden van startpagina’s is verstandig als u zich met SEO bezig houdt. Startpagina’s kunnen worden ingezet om een betere vindbaarheid van andere websites te realiseren. Met startpagina’s kunt u meer bezoekers en dus ook mogelijke klanten aantrekken. U kunt links op uw website verkopen.

Zou u graag uw eigen startpagina website willen runnen? U kunt dan de pagina Bouw een eigen startpagina website eens doornemen. Via die website kunt u een PHP script vinden waarmee u gemakkelijk zelf het beheer kunt doen. U kunt een onbeperkt startpagina’s aanmaken op uw website. Het is mogelijk om de startpagina’s aan te vullen met links en widgets.

Met het script zijn per dochterpagina en link rubriek de meta gegevens op te geven. Per dochterpagina worden er wat statistieken weergegeven. De aanmaakdatum wordt bijvoorbeeld weergegeven. En het aantal rubrieken. Schaft u het script aan, dan is zelf programmeren niet nodig. U kunt vanuit de aanbieder erg makkelijk support bij de installatie en het gebruik van het script krijgen. Middels een veilig PHP inlogsysteem kunnen paginabeheerders inloggen. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. Daarmee maakt u het hackers gecompliceerd om in te breken op uw PHP site. Het is zo mogelijk om op een veilige manier inkomsten te genereren met uw startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten eenvoudig weer terugverdienen.
Free Web Hosting