Realiseer professioneel een moderne portaalsite

Leuke websites kunt u heel eenvoudig binnen een overzicht vermelden wanneer u een eigen startpagina website heeft. U kunt een script gebruiken om zo een website te bouwen. Er hoeft geen nieuw script geprogrammeerd te worden. Een reeds bestaand script gebruiken is eigenlijk zelfs aanbevolen.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Bij het script is een beheeromgeving toegevoegd waarmee u wijzigingen aan de website kunt doen. Meer informatie over zulke scripts is op hoe maak je een startpagina te vinden. U kunt daar een interessant startpagina script vinden. Met het script haalt u alle mogelijkheden in huis die u met een dergelijke website kunt hebben. Er is geen noodzaak om HTML en CSS te kunnen.

Voor iedere individuele rubriek kunnen de kleuren gewijzigd worden. De aandacht kan naar een bepaalde rubriek toe gehaald worden op deze wijze. Verder kunt u vaste rubrieken plaatsen die op de gehele website te zien zijn. Zo een rubriek is op elke startpagina te zien. Het is binnen zo een categorie een affiliate banner te plaatsen die over de gehele website zichtbaar is. Een affiliate banner toont een bepaalde aanbieding waarbij u zelf een gedeelte van het aankoopbedrag verdient.
Free Web Hosting