Een mooie startpagina op touw zetten

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Een bepaalde hobby hebben waarover u informatie online wilt zetten kan een reden zijn. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Eigen startpagina. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Uw startpagina moet dan op een bepaalde datum een bepaald aantal links hebben, anders wordt deze op inactief gesteld.
Free Web Hosting