Wil je een advertentiesite runnen?

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Een eigen marktplaats website kan eenvoudig worden beheerd. Om een zakcentje met uw marktplaats site te verdienen bijvoorbeeld. Via verschillende opties die u bij een advertentieplaatsing kunt aanbieden, kunt u een bedrag rekenen. Tevens kunt u via bannerplaatsing een winstgevende marktplaats website bouwen. Het registreren als adverteerder is gemakkelijk via een aanmeldformulier te doen. Een adverteerder kan meerdere advertenties plaatsen op de website. Het is vrij eenvoudig om bij een advertentie ook een telefoonnummer toe te voegen. Er is zelfs geld te verdienen met de optie voor het tonen van een telefoonnummer.

U kunt zowel een eenvoudige als een uitgebreide marktplaats website starten met het script dat in dit artikel staat genoemd. U kunt zelf de website beheren met een eenvoudig te gebruiken CMS script. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

Het grote voordeel van dit script aanpassen is dat u zelf geen script hoeft te ontwikkelen. U kunt direct beginnen met het opbouwen van uw website wanneer u dit script aanschaft. Het is helemaal niet nodig om een geheel nieuw script te laten ontwikkelen en te wachten tot dit script gereed is. Met een generiek script kunt u vandaag nog een eigen marktplaats in de lucht hebben.
Free Web Hosting