Een eigen startpagina bouwen

Een dochterpagina aanmaken kan op een aantal startpagina websites. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein.

In feite is het gewoon een grote lijst met links. De links worden gesorteerd op onderwerp. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. Zo staan links over hetzelfde onderwerp bij elkaar. In een oogopslag kan een bezoeker zien of u biedt wat hij zoekt. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. Kies voor de rubrieken altijd voor titels met daarin de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Belangrijke aspecten van een zakelijke website kijken. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw startpagina plaatsen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Startpagina’s helpen bovendien met het vindbaar maken van andere websites. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.
Free Web Hosting