Maak een nieuwe portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is bovendien veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Omdat men simpel een gebruikersaccount kan registreren, is voldoende beveiliging van cruciaal belang voor uw startpagina website. U kunt de pagina Startpagina website samenstellen info doorlezen op het moment dat u wel oor naar zo een soort script heeft. In het geval dat u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Het PHP script maakt het u simpel om een eigen startpagina website samen te stellen. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets aanmaken aan uw startpagina’s. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Dit is wel vereist aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting