Nieuws FBME

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME Bank: Zypern bettelt in Afrika een interessante tekst. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting