Uitgebreide advertentiesite bouwen

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. Wilt u meer over het script weten, dan kunt u advertentie script raadplegen. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. U geeft de belangrijkste gegevens van uw nieuwe advertentiesite door tijdens de installatie. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig. Middels het beheerpaneel zal het doorvoeren van aanpassingen een peuleschil zijn. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.
Free Web Hosting