Een moderne portaal website oprichten

Er zijn verschillende wegen voor het opbouwen van een passief inkomen. Daarbij is het hebben van uw eigen website van groot belang. Daarbij zult u wel voldoende bezoekers op uw site moeten hebben. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. Backlinks helpen daarbij. Een eigen startpagina samenstellen helpt om deze backlinks in elkaar te zetten.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. Daarbij zult u veel hebben aan een startpaginascript, waarover u meer kunt lezen op hoe maak je een startpagina. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

U kunt links verkopen aan uw bezoekers. Daarbij is er voor een homepage link een andere prijs in te stellen dan een link op een reguliere startpagina.

Bij het verkopen van een backlink kunt u een factuur aanmaken voor de klant. Het beheerscherm biedt de mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens in te voeren. Nadat de klant heeft betaald, ontvangt hij de factuur per e-mail.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. U kunt per rubriek de relevante informatie voor de zoekmachines laten invoeren door de beheerders. Zowel de zoekwoorden als een meta beschrijving kunnen per rubriek worden ingevuld. U kunt voor elke categorie aparte kleuren instellen. Op deze wijze kunt u met behulp van het gebruik van de juiste kleuren de aandacht van de bezoeker naar een bepaalde categorie toe trekken.
Free Web Hosting