Een eigen advertentie website beginnen

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. U kunt via de link Betaalbaar uw marktplaats beginnen eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. Tijdens de installatie maakt u een beheerdersaccount aan. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Via een formulier die bij een advertentie te zien is, kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Het formulier is via de knop genaamd “Reageer” tevoorschijn te halen. Het advertentie script zal daarbij letten op eventuele spam. Verdachte advertenties kunnen door bezoekers ook worden gemeld bij u. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. Zo spreidt u uw inkomstenbronnen.
Free Web Hosting