Eenvoudig een webshop starten

Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. Zodra de bestelling is afgerond, kunt u de producten op de post doen. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Daarbij is het PHP script aan te passen. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

Het beginnen van een webwinkel is vrij eenvoudig. Via de pagina Eenvoudige webshop maken kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Het script dat via die pagina te vinden is, is ontwikkeld met PHP. Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Een webwinkel beginnen behoort zo ook tot de mogelijkheden wanneer u er geen verstand van heeft. Wilt u ook uw eigen spullen verkopen met behulp van een naar uw smaak ingerichte webshop? U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. Via de betreffende pagina is verder te navigeren naar een aanbieder van een PHP script waarmee een webshop te realiseren is. De meeste webhosting pakketten ondersteunen het draaien van PHP scripts.
Free Web Hosting