Goede startpagina

Het zelf maken van een startpagina is niet moeilijk. Allereerst is het mogelijk om op diverse websites een gratis dochterpagina aan te maken. Doorgaans kunt u zich via een formulier aanmelden. Er staat vaak op de homepage een link naartoe. Registratie van een dochterpagina is tijdens het invullen vaak al mogelijk. Anders na de registratie.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. Hierin ziet u de verschillende rubrieken. Een rubriek wordt ook wel categorie genoemd. Een stuk tekst plaatsen is soms toegestaan. Dit dient u dan wel in een categorie te plaatsen. In sommige gevallen dient u een minimaal aantal links te hebben, anders wordt uw pagina na enige tijd verwijderd.

Het plaatsen van een Adsense advertentieblokje is soms toegestaan. U plaatst dan een blokje met daarin een JavaScript. Dit is vergelijkbaar met het verhuren van advertentieruimte. Bij een klik op 1 van de advertenties, verdient u een vergoeding. U ontvangt het geld wanneer zeventig euro is bereikt.

Het promoten van eigen websites kan ook met een startpagina. Ook zijn er voldoende mensen die willen betalen voor een link op uw startpagina. Kijk echter wel uit met de focus op betaalde links leggen. Een website met alleen maar gekochte links zal weinig waarde hebben voor zoekmachines. Google kan websites die veel betaalde links hebben, lager plaatsen.

U kunt ook zelf een startpagina website op touw zetten. Met de juiste software is dat relatief eenvoudig. Via het blog-artikel Eigen startpagina komt u hier meer over te weten. Zonder goed startpagina script is het niet te doen. Een startpagina script kost over het algemeen niet veel.

Via uw website kan men zich dan aanmelden en een startpagina maken. U hoeft dat gebruikersregistratie echter niet aan te zetten. Het kan zijn dat de bezoeker een linktip voor u heeft. Daarom is er de mogelijkheid om een linksuggestie te laten doen door de bezoeker. Dit kan via een formulier die via iedere dochterpagina eenvoudig te raadplegen is. U kunt het uiterlijk van uw site volledig naar wens aanpassen. Kennis van de techniek is niet nodig. Erg handig wanneer u geen verstand van HTML heeft.
Free Web Hosting