Wil je een eigen advertentie site maken?

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. U kunt een beheerpaneel bij het script vinden waarvan uit advertenties kunnen worden geplaatst en gewijzigd. Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Op een later tijdstip kunt u een wijziging aanbrengen in een advertentie.

Wilt u meer over dit script weten, dan kunt u het artikel marktplaats CMS doornemen. Een link naar het script kunt u eveneens vinden op de betreffende pagina. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. U kunt de bestanden uiterst eenvoudig op de webserver plaatsen. Wanneer u de files heeft geplaatst kunt u het installatieprogramma starten. De gegevens die voor uw website relevant zijn, zijn gedurende de installatie in te voeren.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. Dit kunt u als extra opties aanbieden, waarvoor verschillende bedragen gerekend kunnen worden. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting