Beheer van uw startpagina

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina moet u bij veel websites uw e-mailadres bevestigen.

Startpagina’s bestaan uit rubrieken en in deze rubrieken worden de links opgenomen. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Uw nieuwe startpagina maken doornemen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting