Linkpagina beheer

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Plaatst u naast links ook plaatjes, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Een mooie startpagina maken eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting