Bouw een moderne portaalsite

Verder krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina te zien krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor amper geld reeds aan te schaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheerpaneel is bovendien veilig in elkaar gezet.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Voldoende beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Zou u zo een tool wel in uw bezit willen hebben, dan verwijs ik u graag naar Eigen startpagina. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarbij betaalbaar is. Het PHP script maakt het u simpel om een eigen startpagina website samen te stellen. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets aanmaken aan uw startpagina’s. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw website kan doen. Dit is wel doorgslaggevend aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting