Nieuwe startpagina maken

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Nieuwe startpagina bouwen. U vindt er allerlei tips. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U bent dan de baas over de hele website. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld 30 te hebben op uw startpagina. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.
Free Web Hosting