Je eigen startpagina

De mogelijkheid om een dochterpagina aan te maken wordt op diverse startpagina’s geboden. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein. Voor het beheren van uw startpagina is geen programmeerkennis nodig.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Per onderwerp maakt men een rubriek aan. Men maakt voor een onderwerp eenvoudig een categorie aan. Dit is voor de bezoeker fijn. Met een goede titel vertelt u ook de zoekmachine waar uw links over gaan. Kies voor de rubrieken altijd voor titels met daarin de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Wat is een startpagina script?. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. U kunt Google Adsense plaatsen. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Dochterpagina's dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Heeft u een hele eigen startpagina website dan is dat nog beter.

Free Web Hosting