Je bookmarks online beheren

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Dan kunt u de pagina nederlandse startpagina eens bekijken. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting