Wat is een startpagina?

Er is geen technische kennis nodig voor het maken van een startpagina. Aanmelding op een startpagina-website is daarvoor nodig. Een formulier om u te registreren is vaak eenvoudig te vinden. Registratie van een dochterpagina is tijdens het invullen vaak al mogelijk. Anders na de registratie.

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. U kunt in deze kolommen rubrieken toevoegen. In de rubrieken kunt u links plaatsen. Een stuk tekst plaatsen is soms toegestaan. Dit dient u dan wel in een categorie te plaatsen. In sommige gevallen dient u een minimaal aantal links te hebben, anders wordt uw pagina na enige tijd verwijderd.
Free Web Hosting