Uw nieuwe startpagina bouwen

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. De websitebeheerder kan uw dochterpagina verwijderen wanneer hij dat wil. Hij hoeft daarvoor geen reden op te geven. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Nieuwe startpagina. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.
Free Web Hosting