Beheer van een linkpagina

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. Een eigen startpagina is kosteloos aan te maken. Dat kunt u op diverse websites doen die via Google eenvoudig te vinden zijn.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. U mag namelijk best een favorieten startpagina maken. Op dergelijke dochterpagina’s staan vaak links over diverse onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar eigen startpagina maken. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Vandaag de dag is het onderscheid maken belangrijk. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.
Free Web Hosting