Uw nieuwe startpagina online zetten

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Om meer over startpagina’s te weten te komen, kunt u Startpagina script doornemen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting