Portaalsite opzetten info

Wilt u meer informatie over het beginnen van uw eigen startpagina website? Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. Men zal dan daarnaast vooral links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Uiteraard is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een andere optie is het gebruik maken van een al bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. In het artikel Startpagina website ontwikkelen informatie vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. U heeft bovendien een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. U heeft de mogelijkheid om diverse widgets te plaatsen naast links. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren gedurende het aanmelden van een nieuwe startpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina behoorlijk gemakkelijk instellen.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Per afzonderlijke rubriek is er doorgaans de mogelijkheid om de metagegevens in te stellen. Het script kan erg handig zijn in het geval dat u iets doet met linkbuilding. Per rubriek is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de verschillende dochterpagina’s. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Banners zijn via de beheeromgeving eenvoudig te plaatsen. Het is verder een mogelijkheid om diverse banners af te laten wisselen.
Free Web Hosting