Je Eigen Advertentie Website Runnen

Met behulp van een marktplaats script kunt u gemakkelijk een eigen marktplaats beginnen. Met een dergelijk script wordt een beheeromgeving geleverd. Een verandering brengt u met behulp van het beheeromgeving op gemakkelijke slimme aan. Een betaalde categorie plaatsen is via de beheerpaneel vrij simpel te doen. Op dezelfde verstandige wijzigt u een kleur op uw website.

Met een paar simpele handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. Een eigen marktplaats starten is zo behoorlijk eenvoudig. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Met behulp van het artikel kunt u meer informatie over dit script krijgen. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke handelingen.

Het systeem waar u middels de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag daarnaast hier meer over. Via een PHP inlogsysteem is de beheergedeelte te bereiken. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u eenvoudig in via het beheerpaneel. U kunt gemakkelijk iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. Met een aanmeldformulier is er gemakkelijk een nieuwe gebruiker aan te maken. Een nieuwe advertentie plaatsen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Een bezoeker kan simpel reageren op een advertentie. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Men kan middels e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Hiermee is een goede positie in Google te realiseren. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.
Free Web Hosting