Het realiseren van een moderne startpagina website

Zoals u waarschijnlijk weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme simpel opvragen. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem ook zo veilig mogelijk gemaakt.

In feite is een startpagina script een programma waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Het is helemaal niet vereist om zelf iets te ontwikkelen. Als u benieuwd bent geworden, kunt u Nieuwe startpagina maken eens doorlezen. Het script bevat alle functionaliteiten die u van een startpagina website zou mogen verwachten. U kunt direct beginnen met inhoud op de website aanmaken.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting