Wil je een eigen advertentiewebsite runnen?

Met een advertentie website kunt u online geld verdienen. Een optie is om banners bovenaan de website toe te voegen. En u kunt betaalde categorieën aan de advertentie website toevoegen. Verder kunt u topadvertenties op uw advertentiewebsite aanbieden. Een topadvertentie blijft een tijdje bovenaan staan in het overzicht van advertenties.

Het beheren van een eigen marktplaats website is niet heel erg lastig. Het script bevat een beheergedeelte waarmee het aanpassen van uw website heel eenvoudig is. Zo is de kleurstelling aan te passen. Ook kunt u tussen de advertenties in het overzicht hier en daar een banner tonen als u dat wilt.

Is een kant en klaar script precies wat u zoekt? De pagina Moderne advertentie website bouwen kan u verder helpen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. Wanneer u het script koopt dient u direct online te betalen. Meteen na de betaling is het mogelijk om de bestanden te downloaden. Ook zult u per e-mail een bericht ontvangen met daarin de link. Via de link in de e-mail is het mogelijk om later opnieuw de bestanden te downloaden.

Ook kan zo een nieuwe versie worden gedownload. Nadat u de bestanden uitgepakt heeft, kunt u ze op de webruimte plaatsen. Om het script te kunnen gebruiken is het aanmaken van een database noodzakelijk. Daarbij is het normaal dat iedere website zijn eigen database krijgt, mocht u meer sites op uw webhosting hebben.
Free Web Hosting