Wil je een advertentie site runnen?

Sommige scripts bevatten allerlei mogelijkheden. U kunt daarbij inkomsten genereren met het aanbieden van de topadvertentie. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. U kunt zelf bepalen uit welke opties de adverteerder kan kiezen voor de topadvertentie.

U kunt via het artikel marktplaats script meer lezen over een goed advertentie script. Voor het ontwikkelen is de scripttaal PHP gebruikt. U dient er rekening mee te houden dat er een database aangemaakt dient te worden op uw hosting. Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u waarschijnlijk goed werken met het advertentie script. Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel.

U kunt dit beheeraccount gebruiken om uw website instellingen aan te passen. Een instelling die u eenvoudig kunt wijzigen is bijvoorbeeld het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd. Heeft u weinig schijfruimte, dan kunt u het aantal foto’s beperken.

Het is mogelijk om het marktplaats PHP script aan verschillende betaalgateways te hangen. DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. U mag zelf kiezen welke betaalprovider u gebruikt.Welke betaal gateway u uiteindelijk gaat gebruiken, mag u zelf bepalen. Betalen via deze betaalgateways is voor Nederlandse en Belgische klanten heel eenvoudig.

Verder kan er geboden worden op advertenties. De adverteerder kan dit inschakelen. De adverteerder wordt per e-mail van ieder bod op de hoogte gesteld. Bij de advertenties zullen de hoogste biedingen getoond worden. Bij elk bod krijgt de adverteerder een knop te zien om contact op te nemen met de persoon die het bod heeft uitgebracht. Ook kan een bod eenvoudig weer worden ingetrokken. Een bod kan worden verwijderd door zowel de adverteerder als de persoon die het bod heeft uitgebracht.
Free Web Hosting