Een moderne startpagina website realiseren

Een eigen startpagina website beginnen is heel eenvoudig als u daarvoor een startpagina PHP script gebruikt. Een individuele startpagina kan aan een eigen subdomein worden gekoppeld. Het is daarbij een goed idee om belangrijke zoektermen te verwerken in het subdomein van een dochterpagina.

Op Eigen startpagina maken staat meer informatie over een startpagina website bouwen met een script. Voor de ontwikkeling van het script heeft men gebruik gemaakt van de scripttaal PHP. De inhoud van de website wordt verder opgeslagen in een database. Desgewenst kunnen bezoekers zich op uw website registreren en hun eigen startpagina aanmaken. Naast links kan men ook diverse widgets toevoegen aan de eigen startpagina.

Er kunnen ook andere componenten worden toegevoegd naast linkblokken. Via een startpagina script kan men vandaag de dag ook diverse widgets plaatsen. Denk aan een nieuwsblok. U kunt ook een categorie aanmaken die een overzicht van de laatst gewijzigde dochterpagina’s weergeeft.

Het is altijd mogelijk dat een wachtwoord wordt vergeten. Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is een zeer eenvoudige handeling. Na de aanvraag voor een wachtwoordherstel zullen de instructies naar het e-mailadres van de betreffende beheerder worden gestuurd. Het is het e-mailadres dat de beheerder bij het aanmaken van een nieuw account moet invoeren in het registratieformulier.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Daarbij kan men de URL opgeven waar een link terug is geplaatst. Daarnaast is het mogelijk om bezoekers voor een link te laten betalen. Een betaalkoppeling maakt het mogelijk dat men via uw website direct kan betalen voor de link. Het script zal na een succesvolle betaling automatisch de aangemelde link toevoegen.
Free Web Hosting