Beheer Je Eigen Advertentiewebsite

Met een advertentie script kunt u op een simpele slimme een marktplaats website bouwen. Via dit PHP script kunt u vanuit een beheerpaneel het beheer doen. Zo kunt u met behulp van de beheeromgeving een verandering gemakkelijk aanbrengen. Met behulp van de speciale beheergedeelte kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. Een kleur op uw website kunt u via dezelfde beheeromgeving wijzigen.

Met een paar gemakkelijke handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. U kunt zo eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Hierop kunnen adverteerders hun spullen makkelijk te koop aanbieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen via de pagina eigen marktplaats beginnen. Het script is geschreven in PHP en is simpel te installeren op een webhosting pakket.

We vertellen verder graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Het beheergedeelte is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Dit beschermt uw website tegen mensen met kwade bedoelingen. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. U kunt middels het beheergedeelte het aantal foto’s bij een advertentie instellen. U brengt op simpele slimme een aanpassing aan op uw website. Met behulp van een registratieformulier kan men zich simpel registreren. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Een bezoeker kan simpel reageren op een advertentie. Op het moment dat hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is verder aanwezig. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.
Free Web Hosting