Site software

Wilt u weten wat een CMS pakket voor u kan betekenen? Informatie hierover kunt u hier vinden. Het aantal fouten dat bij het bewerken van de website gemaakt kan worden, wordt flink verminderd door het content management systeem. Een aanpassing zal dus nooit de webapplicatie zelf kunnen verstoren.

Een voorbeeld van content die u kunt actualiseren zijn de pagina’s op de website. Verder kunt u aan deze pagina’s formulieren toevoegen. U kunt zelf bepalen uit welke velden de formulieren bestaan. Hiervoor is amper kennis van de techniek nodig.

Wilt u er meer over weten? Neem door voor meer informatie. Zonder CMS pakket zou het nodig zijn geweest om de ruwe bestanden te bewerken. Daarvoor is helaas technische kennis vereist. Een groot voordeel van een CMS is dat technische kennis bij het gebruik ervan niet per se nodig is.

De onderdelen van uw website zijn qua beheer ingericht in verschillende beheerschermen. Naar het juiste scherm kunt u navigeren met behulp van het menu. In ieder beheerscherm kunt u het betreffende onderdeel eenvoudig aanpassen. Een nieuw formulier is zo bijvoorbeeld in een mum van tijd op uw website geplaatst.

Wilt u in een team aan de website werken? Met CMS software is dat uitstekend te doen. Het is mogelijk om meerdere accounts met beheerrechten aan te maken. De accounts kunnen zo aan een persoon worden gekoppeld. U hoeft dus niet de gegevens van uw eigen account weg te geven. U kunt per individuele pagina de metagegevens instellen. Bijvoorbeeld de zoektermen van een pagina.
Free Web Hosting