Simpel uw favoriete sites online op een rijtje

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Wilt u meer weten over een PHP script waarmee dit eenvoudig te doen is? Dan kunt u de pagina Uw favoriete websites online beheren doornemen. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. U kunt elke dochterpagina naar eigen inzicht samenstellen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Voorbeelden van zulke informatie zijn de websitetitel en de meta gegevens voor de zoekmachines. Ook kunnen de gebruikersnaam en het password voor het administrator account ingesteld worden. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.
Free Web Hosting