Bouw een eigen startpagina

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Maar u heeft helemaal geen kennis van de techniek nodig om uw eigen startpagina aan te maken. De persoon die de eerste startpagina website maakte, deed dit juist zodat mensen zonder verstand van de techniek toch een link catalogus kunnen maken. Aan deze gedachte lijkt in de loop der jaren niets veranderd. Zelf hoeft u helemaal niets te doen met programmeren of HTML.

Het is belangrijk dat u een werkend e-mailadres heeft. Deze moet bij de registratie worden ingevoerd. En bij een deel van de websites worden bevestigd. Natuurlijk moet u ook een paar websites hebben om naartoe te linken. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u inloggen op de website. Zodra u bent ingelogd komt u in het beheergedeelte terecht. Via dit beheergedeelte maakt u de startpagina aan en kunt u de pagina beheren.

Er is een kans dat u graag meer wilt weten over dit onderwerp. Over het beheren van een eigen startpagina is hier en daar best wat te vinden. Het eigen startpagina samenstellen is hiervan een voorbeeld. Ook een aantal andere artikelen gaan over startpagina beheer. Het bevat tevens verwijzingen naar andere sites over dit onderwerp.

Aanmaken van een startpagina is bijna altijd kosteloos. Technische kennis is dus ook niet vereist. Er is geen reden om te wachten met het aanmaken van uw eigen startpagina. De startpagina aanmaken en enkele links erop plaatsen zal maximaal een half uur duren.
Free Web Hosting