CMS systeem gebruiken voor uw site

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men spreekt dikwijls van een CMS systeem. Een CMS systeem is via de link Websitebeheer eenvoudig te bemachtigen. Na het aanschaffen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Tijdens de installatie is ook het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Wijzigingen zijn met dit account heel eenvoudig aan te brengen aan uw zakelijke website.

Een formulier toevoegen op uw website is eenvoudig te doen. U kunt bovendien zelf bepalen welke velden het formulier bevat. Op deze wijze zijn er diverse typen formulieren toe te voegen. Of het om een verplicht veld gaat is per afzonderlijk veld aan te geven. Een ingevuld formulier wordt per e-mail naar u toegestuurd. Waar een formulier naar toe moet worden verzonden, is per formulier in te stellen. Verschillende e-mailadressen kunnen zo worden gebruikt om verschillende formulieren te ontvangen.

Een demo aanvragen kan via de website van de developer van het CMS systeem. Aan de hand hiervan kunt u besluiten of het CMS systeem u bevalt. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het via de website van de developer aan.
Free Web Hosting