Eigen site

In de tijd dat software voor websitebeheer nog niet bestond, paste men de HTML bestanden op de server aan voor wijzigingen op de website. Vandaag de dag hoeft dit niet meer. Vandaag de dag zijn er genoeg CMS pakketten beschikbaar. Met een CMS systeem beheert u de website vanuit een afgeschermd deel van de site. Door de juiste gebruikersnaam en het goede wachtwoord in te voeren, krijgt u toegang tot dit beheergedeelte. Veel content kunt u zonder opmaak invoeren in het CMS programma. Het in de juiste lay-out gieten, dat doet het CMS systeem zelf.

Het is niet nodig om verstand van de technische kant van het verhaal te hebben. De technische kant van het verhaal daar hoeft u zich niet mee bezig te houden. Voor goede content zult u al even aan het werk zijn. Technische belemmeringen leiden dan te veel af. Technische problemen werken dan alleen maar vertragend.

Eigenlijk kunt u alles over CMS systemen wel online vinden. Zo is de pagina CMS systeem leren het lezen waard. Steeds bestanden op de server moeten wijzigen zal doorgaans verleden tijd worden met het juiste CMS pakket. Plaatjes kunt u toevoegen via het beheergedeelte van uw website.

Veel CMS systemen hebben een database nodig om te kunnen functioneren. Deze dient u dan aan te maken. Het is van belang dat u hiervan de inloggegevens bewaart. Het installatieprogramma van het CMS systeem zal om deze gegevens vragen.
Free Web Hosting