Startpaginabeheer

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. Een startpagina websites bestaat meestal uit diverse dochterpagina’s. De dochterpagina’s worden vaak per thema aangemaakt. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Wilt u meer lezen over het aanmaken van een nieuwe startpagina, dan willen we u verwijzen naar aanmelden startpagina. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het plaatsen van relevante links zorgt dat de startpagina interessant is voor de zoekmachines. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Veel paginabeheerders voegen namelijk alleen links toe aan hun startpagina. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Komt er een moment dat het goed gaat met het aantal bezoekers, dan kunt u de plaatsing van advertenties of banners op de pagina overwegen. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.
Free Web Hosting