Uitgebreide advertentiesite runnen

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Een centrale beheeromgeving is een belangrijk onderdeel van het PHP script. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Wilt u meer over dit script weten, dan kunt u het artikel marktplaats script kopen doornemen. In dat artikel vindt u een verwijzing naar de website van de aanbieder van het script. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. U kunt de bestanden uiterst eenvoudig op de webserver plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

U kunt meer informatie over het script vinden op de website. De verschillende mogelijkheden worden beschreven op de site van de ontwikkelaar. Gebruikmaken van het script is voor iemand zonder technisch inzicht vrij gemakkelijk. U kunt het script bijzonder gemakkelijk inzetten. Zelfs wanneer u niet zoveel verstand van de techniek heeft.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het toevoegen van een telefoonnummer en een website is per advertentie mogelijk. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. Daarbij is het mogelijk om verschillende betaalproviders te gebruiken.
Free Web Hosting