Je favoriete sites online beheren

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Met het meegeleverde beheerpaneel is uw eigen startpagina website eenvoudig aan te passen. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina eigen startpagina te vinden. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting