Een eigen advertentie website beginnen

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Verder als u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het aanschaffen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website is voor adverteerders makkelijk te doen. Men kan via een reactieformulier gemakkelijk op een advertentie reageren. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Voor een geschikt marktplaats PHP script verwijs ik u graag naar de pagina . Bij het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website kunt u diverse extra mogelijkheden aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. Bovendien is het mogelijk om aan het plaatsen van een advertentie in bepaalde categorieën een prijs te koppelen. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het advertentie script. Middels een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Wanneer u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. U kunt er bovendien voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het script is voorzien van een banner rotator.

Tevens zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van het marktplaats PHP script. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. Deze metagegevens op een later tijdstip wijzigen kan simpel middels het beheerpaneel. Per afzonderlijke categorie kunt u daarnaast meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting