Uitleg over PHP

Wit u complexe logica aan uw site toevoegen dan is het gebruiken van PHP het overwegen waard. Eigenlijk kunnen veel websites niet meer zonder motor zoals PHP. Op een intelligente manier kan er met PHP zinvolle HTML worden gegenereerd. Zonder PHP kan er van bepaalde functionaliteiten geen gebruik worden gemaakt. Men kan ook de keuze maken voor bijvoorbeeld Java als PHP toch niet bevalt.

Vaak kunt u direct aan de slag met PHP bij uw hosting provider. Dit scheelt u tijd omdat u niet zelf allerlei dingen hoeft te installeren. Op die manier hoeft een contact formulier PHP inbouwen niet tijdrovend te zijn.

Als programmeertaal is PHP vrij eenvoudig te leren. En zo kunt u best ver komen met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een PHP gastenboek zonder dat u veel ervaring heeft. Tevens kunt u van allerlei PHP frameworks gebruikmaken om het leven als PHP programmeur nog makkelijker te maken.

PHP is ook voor commercieel gebruik gratis. Men kan het verder op alle grotere besturingssystemen gebruiken voor web development.
Free Web Hosting