Startpagina website maken informatie

In sommige gevallen heeft u voor uw website een speciaal script voor het beheer nodig. Dit is bij een startpagina website het geval. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Speciaal voor startpagina websites is er een apart PHP script te koop. In dit artikel kunt u daar meer over lezen.

Over een redelijk betaalbaar startpagina script is op Startpagina script meer te lezen. Men heeft het script ontwikkeld met PHP. U zult ook een database moeten kunnen aanmaken want daarin wordt de website content opgeslagen. Een aanmeldformulier op uw website kan worden ingevuld voor het aanmaken van een nieuw account. Daarbij kan men niet alleen links plaatsen op de eigen startpagina, maar ook verschillende widgets kunnen worden toegevoegd.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. Zo heeft u met het grootste gemak een Google Adsense banner toegevoegd. Afwisseling tussen banners is mogelijk. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Gaat u toch zelf een script bouwen, dan zal niemand u tegenhouden. Daarvoor zal het nodig zijn om over de juiste technische kennis te beschikken. Daarnaast dient uw script van zo een niveau te zijn dat men de site niet gemakkelijk kan hacken. Er komt dus best wat kijken bij het zelf bouwen van een startpaginascript.

Men heeft een afzonderlijke dochterpagina vaak ingericht rondom een specifiek onderwerp. Het grootste deel van de links zullen verwijzen naar sites die over hetzelfde onderwerp gaan. Een beheerder kan binnen een dochterpagina diverse categorieën aanmaken. Op deze wijze kan men links weer in deelonderwerpen indelen. Men plaatst de links in de verschillende rubrieken die men kan aanmaken.
Free Web Hosting