Beheer startpagina

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Lees de pagina Een mooie startpagina samenstellen door om meer over startpagina’s te weten te komen. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting