Startpagina beheer

Uw site heeft pas waarde wanneer deze een voldoende aantal bezoekers heeft. De inzet van een startpagina script kan dan uitkomst bieden. Vervolgens zet u de startpagina websites die u met dit script maakt, in om bezoekers richting uw hoofdwebsite te leiden. Zoekmachines moeten een keuze maken uit de beschikbaar gekomen nieuwe websites bij de indexering. Uw nieuwe website concurreert qua aandacht dus met de andere sites. In veel gevallen zijn deze sites al wat groter.En bovenal hebben zij vaak meer inkomende links. Uiteindelijk spelen deze aspecten toch een rol bij de positionering in de zoekresultaten.

Wilt u weten hoe u een startpagina script hiervoor kunt gebruiken? Op de website Een mooie startpagina bouwen vindt u hierover meer informatie. De pagina voorziet u van de benodigde tools. Zou u externe expertise moeten inhuren voor de vindbaarheid, dan weet u niet wat er achter de schermen gebeurt.

Een eigen startpagina kan zorgen voor een extra inkomen. Het weergeven van affiliate banners en links is een optie. U ontvangt dan geld wanneer iemand op een advertentie klikt of wanneer een bezoeker via uw startpagina iets koopt van de adverteerder. Bij een goede aanpak kunt u er een leuk inkomen uithalen.
Free Web Hosting