Bouw eigen startpagina

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina script. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting