Een eigen startpagina samenstellen

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U combineert de opties dan gewoonweg.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het is raadzaam om het artikel Uw nieuwe startpagina maken door te nemen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. U kunt de wens hebben om een grote hoeveelheid tekst te plaatsen op een startpagina. En juist weinig links. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting