Bouw een lijst van je favoriete websites

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Houd je favoriete sites online simpel bij meer informatie. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Hierbij gaat het om een niet al te oud script. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. Pagina’s van uw website zijn mobielvriendelijk dus de website bezoeken met de telefoon is geen enkel probleem.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Ook kunt u via banners geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Zo kunt u bijvoorbeeld geld met behulp van Tradedoubler verdienen. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Tradetracker.
Free Web Hosting