Eenvoudig uw marktplaats beginnen

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Op het beheergedeelte is via een speciaal formulier in te loggen. Met uw beheeraccount past u gemakkelijk alle instellingen aan. Raadpleeg eigen marktplaats beginnen voor meer informatie. U kunt het marktplaats script online aanschaffen en na de aanschaf kunt u het direct downloaden. U kunt de categorieën zo aanmaken dat er een betaling nodig is voor advertentieplaatsing binnen deze categorieën.

Het tarief is per individuele rubriek in te stellen. Bij het aanmaken van een nieuwe advertentie zal dan direct de nieuwe prijs worden gehanteerd. De technische invulling hiervan neemt het advertentie script voor zijn rekening.

Bij elke advertentie kan men heel gemakkelijk een aantal formulieren tevoorschijn halen. Bij een advertentie wordt een reactieformulier getoond waarmee eenvoudig is te reageren op een advertentie. Een ingevuld reactieformulier zal naar het e-mailadres van de adverteerder worden gestuurd. Ook kan een advertentie bij de beheerder worden gemeld. Vermoedt u oplichting, dan is het goed om de advertentie te melden. Het is mogelijk om meerdere afbeeldingen bij een advertentie te tonen.
Free Web Hosting