Realiseer makkelijk een eigen portaalsite

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het aanmaken van folders voor de startpagina’s op uw website is niet noodzakelijk. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Via de links op Een uitgebreide startpagina website bouwen kunt u uiteindelijk het aanbod vinden op de website van de ontwikkelaar. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Op het moment dat u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.
Free Web Hosting