Uw eigen marktplaats starten

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een eigen marktplaats hiervoor inzetten. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Het is mogelijk om betaalde categorieën aan te maken. Of door een prijs te rekenen voor diverse opties waarvoor bij het toevoegen van een advertentie kan worden gekozen.

In het artikel Een advertentie website betaalbaar bouwen leest u hoe u aan een advertentie website kunt komen. Het is verstandig om daarbij gebruik te maken van een marktplaats PHP script. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

Tijdens het installeren heeft u de mogelijkheid om zelf de inloggegevens van uw beheeraccount te kiezen. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. De functionaliteiten zijn al voor u gemaakt.

Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Als er ongeldige gegevens worden ingevuld dan zal er een melding weergegeven worden.

U kunt relevante zoektermen per rubriek invoeren in het systeem. Zaken als zoekmachineoptimalisatie zijn al voor u geregeld.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting